از مهمترین برنامههایی که آژانسهای تبلیغاتی باید به آن بپردازند، تعیین اهداف مورد نظر است؛ به گونهای که خطمشی کلی آژانس مذکور مطابق با اهداف فوق حرکت کرده و رسیدن به این اهداف، سرلوحه دستورالعملهای اجرایی آن قرار بگیرد. به همین منظور در ادامه چند هدف اساسی را که برای تمام آژانسهای تبلیغاتی صدق میکند، ذکر خواهیم کرد. در نظر گرفتن اهدافی که در ادامه بیان میشوند، در موفقیت یک آژانس تبلیغاتی بسیار مؤثر بوده و نتایج مثبتی را در پی خواهد داشت.
فصل حاضر رفتار متغیرهای حالت و جریان را مورد مطالعه و بررسی قرار می دهد. انتگرال گیری از جریان برای بدست آوردن حالت و مشتق گیری از حالت برای بدست آوردن نرخ خالص تغییر است. کشف ارتباط میان متغیرهای حالت و جریان عملی شهودی است. برای مدلسازان آنچه حائز اهمیت است این است که بتوانید به طور شهودی و با استفاده از تکنیک های ترسیمی و دیگر روش های غیر ریاضی، رفتار متغیرهای حالت و جریان را با یکدیگر مرتبط سازند. نرخ خالص تغییر متغیر حالت برابر است با مجموع کل جریان های ورودی منهای مجموع کل جریان های خروجی.
متغیرهای حالت، نرخ های خالص تغییر را انباشت می کنند. زمانی که مقدار متغیرهای حالت تغییر نمی کند، در وضعیت تعادل قرار دارند. برای آنکه یک متغیر حالت در حالت تعادل باشد، نرخ خالص تغییر باید صفر باشد؛ بدین معنا که مقدار کل جریان های ورودی در مقایسه با مقدار کل جریان های خروجی در وضعیتی تعادلی قرار دارد. چنین وضعیتی را تعادل پویا می نامند. تعادل ایستا از وضعیتی ناشی می شود که تمام جریان های ورودی و خروجی منبع صفر باشند.
فردی هنگام راه رفتن پایش به سکه ای خورد.
تاریک بود، فکر کرد طلاست. کاغذی را آتش زد تا آن را ببیند. دید 2 ریالی است.
بعد دید کاغذی که آتش زده، هزار تومانی بوده.
گفت: چه چیزی را برای چه چیزی آتش زدم!!!
و این حکایت زندگی خیلی از ماهاست که چیزهای با ارزش را برای چیزهای بی ارزش آتش می زنیم و خودمان هم خبر نداریم.